Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamskoteletjes zijn lekker om te bakken. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano.
Wij hebben voor uw in het weekend altijd bepaalde soorten vers lamsvlees in de toonbank.
Wilt uw iets specifieks hebben van lamsvlees, dan kunt u het beste een dag ervoor telefonische of in de winkel bestellen. Dan kunnen wij het vers voor uw binnen laten komen.
Hollandse lamsbout
Hollandse lamszadel
Hollandse lamskotelet
Hieronder ons assortiment Hollands Lamvlees:
Lamsbout – Lamszadel – Lamslapjes – Lamsstoofvlees – Lamskoteletjes – Lamsrollade – Lamspoulet – Lamshaasjes – Lamsracks